24ωρη Άμεση Επέμβαση

home_security_offer31
Ένα αυτοκίνητο με φάρο,σειρήνα και διακριτικά της Kyriakidis Security Services περιπολεί τους δρόμους της κοινότητας ή του χωριού σας από τις 22:00 μέχρι τις 06:00 το πρώι.
Οι κάτοικοι διαθέτουν τον αριθμό τηλεφώνου που θα καλέσουν σε περίπτωση που αντιληφθούν το παραμικρό. Μόλις αναλάβουμε δράση δεν θα υπάρχει κάποιο κρούσμα διάρρηξης σπιτιού η κλοπής αυτοκινήτου.
Το αγαθό της ασφάλειας ακόμη και σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης δεν είναι πολυτέλεια. Οι κακοποιοί το σκέφτονται αρκετά προτού κάνουν κάποια ενέργεια.
Αναλαμβάνουμε τη Φύλαξη και Περιπολία Γειτονιών, με άριστα εκπαιδευμένους φύλακες, και αυτοκίνητα της εταιρείας μας.
Το αυτοκίνητο της εταιρείας μας περιπολεί τη γειτονιά σας όλο το 24ώρο και ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση. Προστατεύοντας την προσωπική σας Περιουσία 24 ώρες το 24ωρο.
Έτσι προλαμβάνονται και αποτρέπονται κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις, και κάθε τύπου εγκληματική ενέργεια. Έτσι μπορείτε να προστατεύσετε και να προασπίσετε την περιουσία σας και την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων, με χαμηλό κόστος, εφόσον το κόστος διαμοιράζεται, μετά από συμφωνία, σε όλους τους ενδιαφερόμενους ένοικους και καταστηματάρχες.
Οι τιμές καθορίζονται από την εγγληματικότητα και το ποσοστό φύλαξης της περιοχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα