ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
  • Μελέτη των αναγκών του χώρου σας, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού
  • Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισόδου - εξόδου (Access Control Systems)
  • Ειδική ηλεκτρονική προστασία εργοστασιακών χώρων CC.TV.
  • 24ωρη παρακολούθηση και άμεση ανταπόκριση στη λήψη σημάτων συναγερμού
  • 24ωρη παρακολούθηση μέσω καμερών ασφαλείας
  • Άμεση παρέμβαση σε περιπτώσεις κινδύνου ή απειλής
  • Πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα περιπολικά οχήματα εφοδιασμένα με ασύρματο για την εκτέλεση περιπολίων και για άμεση παρέμβαση σε περιπτώσεις κινδύνου ή απειλής
  • Άμεση ειδοποίηση και άριστη συνεργασία με τα σώματα ασφαλείας (αστυνομία, πυροσβεστική κ.α.) και σώματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β.)
  • Όλα τα συστήματα μας είναι εγγυημένα, συνοδεύονται με εργοστασιακές εγγυήσεις και ακολουθούν τα αυστηρότερα κριτήρια υλικών γνωστών οίκων.
Η Kyriakidhs Security Services αναλαμβάνει την εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας και Πυρασφάλειας με ταχύτητα και αξιοπιστία χάρις στον επαγγελματισμό και την υψηλή αίσθηση ευθύνης του άρτια καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού της που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς. Παράλληλα το άρτια και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό ασφαλείας μας αναλαμβάνει την ανελλιπή παρακολούθηση των Συστημάτων Ασφαλείας και Πυρασφάλειας μετά την εγκατάσταση τους. Η εταιρεία μας έχει την ικανότητα να ικανοποιήσει και να ανταποκριθεί τόσο στις ανάγκες ασφαλείας μικρών κατοικιών και επιχειρήσεων όσο και αυτές μεγάλων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικών μονάδων, τραπεζών κ.α.

Pavlos Kyriakidis

Πάρε προσφορά

I. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ALARM SYSTEM). Πλήρης κάλυψη για την απόλυτη ασφάλεια του χώρου σας. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές.

II. ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. κάμερες CC.TV, μόνιτορ, βίντεο, ανιχνευτές κίνησης, εναλλακτές εικόνας. Καλύπτουν τις αναγκες ασφαλείας, βιομηχανικών μονάδων, τράπεζών κ.α. Διατίθεται και πρόγραμμα μετάδοσης εικόνας από το σύστημα CC.TV για συνδρομητές πελάτες στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

III. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ - ΕΞΟΔΟΥ (ACCESS CONTROL). Έλεγχος συστημάτων συναγερμού όπου η όπλιση και η αφόπλιση έχει ανατεθεί σε τρίτους ή υπαλλήλους (καταστημάτων, τραπεζών, οικιών κ.λπ.) και γραπτή μηιαία αναφορά στον αρμόδιο για την ακριβή ημέρα, ώρα και λεπτό, εισόδου και εξόδου από το φυλασσόμενο χώρο.

IV. ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ. Πλήρης κάλυψη με υψηλού επιπέδου μηχανολογικές μελέτες πυρασφάλισης χάρη στη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους πυρασφάλειας.

V. ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ. Διαττίθενται πυροσβεστικά συστήματα με ξηρή σκόνη Διοξειδίου HALON BCF.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-SERVICE
Η εταιρεία παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και service στον πελάτη – συνδρομητή καθόλη τη διαρκεια ισχύος του συμβολαίου του, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.
Το κόστος συντήρησης των μηχανημάτων καθορίζεται με βάση το κόστος της εγκατάστασης και βάσει του προγράμματος φύλαξης.
Η Kyriakidhs Security Services συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων συναγερμού, ώστε να εξασφαλίσει στους πελάτες της επώνυμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση καλής λειτουργίας και service.
Οι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι στην εγκατάσταση των συστημάτων αυτών και ενημερώνονται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των συστημάτων συναγερμού, ώστε να είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.
Ακόμα, η εταιρία διατηρεί μηχανογραφημένο αρχείο όλων των εγκαταστάσεων, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει άμεση, ανέξοδη και αποτελεσματική λύση οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

24ωρη Άμεση Επέμβαση

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα